top of page

ADO Icarus op Goodgift, de website met cadeaubonnen voor het goede doel


Wil je iemand een cadeaubon schenken, maar weet je niet goed wat voor één? Ga dan zeker eens kijken op Goodgift. Dat is een website die een alternatief aanbiedt voor een 'standaard' cadeaubon. Het is namelijk de cadeaubon voor élk goed doel. Je bestelt een Goodgift cadeaubon en schenkt deze aan jouw vriend, familielid, .... Hij/zij kiest daarna zelf naar welk goed doel de donatie gaat – een organisatie die hij/zij belangrijk vindt. Ook ADO Icarus is voortaan één van de goede doelen waarvoor je kunt kiezen.

De site Goodgift wordt gerund door vrijwilligers, ze nemen geen enkele cent commissie op de hele transactie. In totaal werd er al voor meer dan 15.000 euro aan cadeaubonnen gekocht en verdeeld via Goodgift. Tussen grote namen als Unicef, 11.11.11 en SOS Kinderdorpen vind je voortaan ook ADO Icarus terug. Je bepaalt zelf de grootte van het bedrag van je cadeaubon (het gaat al vanaf 10 euro) en of je hem zelf afprint of dat je hem laat bezorgen in een mooi doosje.

Voor meer info, surf naar www.goodgift.be.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page