top of page

“Activiteitenwerking dienst Lommel voor gebruikers een succes”


De voorbije vier maanden organiseerde de dienst in Lommel een aantal activiteiten voor de gebruikers. Regiomanager Cindy Fiddelaers is tevreden met de opkomst en breidt het project uit naar de rest van het jaar. De dienst schakelt voor het project vrijwilligers in, die betaald worden met geld dat tijdens Music for Life in 2018 is ingezameld.

Regiomanager Cindy Fiddelaers: “Ik durf het project een succes te noemen. Zowat de helft van onze gebruikers nam deel aan onze activiteiten. Het was steeds erg gezellig en voor herhaling vatbaar. Samen met de vrijwilligers heb ik dan ook beslist om vanaf september weer een nieuw programma aan te bieden.”

De vrijwilligers die alles in goede banen leiden zijn allemaal ADL-assistenten die in hun vrije tijd naar de dienst willen komen. Het activiteitenaanbod was zeer divers en viel in de smaak. “We hebben een paasei geknutseld van knoopjes, bloempotjes versierd met servetten, gezonde ijscoupes met fruit gemaakt en opgegeten, gezelschapsspellen gespeeld, samen gewandeld en op uitstap geweest naar de markt in Valkenswaard.”, aldus nog regiomanager Cindy. “Onze vrijwilligers krijgen voor hun werk een onkostenvergoeding. Al die vergoedingen betalen we met het geld dat we vorig jaar wisten in te zamelen tijdens Music for Life.”

(De foto's zijn gemaakt in Valkenswaard)

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page