top of page

Dodentocht: 100 km stappen voor ADO Icarus


Anja Scheelen werkt als ADL-assistent op onze dienst in Diest. Eén van haar hobby’s is wandelen. Op 9 augustus wandelt ze de Dodentocht in Bornem. Een bewonderenswaardige prestatie. En wat het voor ons nog specialer maakt: Anja wandelt de tocht ten voordele van ADO Icarus.

Wil jij Anja nog sponsoren voor ze op vrijdag 9 augustus aan haar tocht begint? Stuur dan even een mailtje naar onze communicatieverantwoordelijke via stephanie.hauben@ado-icarus.be. Dan bezorgt zij je de sponsordocumenten. Sponsoren kan voor elk gewenst bedrag, vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest. Bedrijven die sponsoren krijgen een factuur.

Je kunt Anja tijdens haar 100 kilometer lange wandeling ook volgen via de website https://tracking.dodentocht.be/. Anja’s trackingnummer is 1655. Je kunt haar een berichtje sturen via de site, of haar natuurlijk gaan toejuichen tijdens de wandeling zelf.

De foto die je ziet is van de t-shirt die Anja zal dragen tijdens de tocht. We wensen haar alvast heel veel succes!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page