top of page

OPROEP: Organiseer jij een actie tijdens de Warmste Week?


Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken voor ADO Icarus? Of je nu gebruiker bent, werknemer of sympathisant, jouw acties zijn meer dan welkom! Vorig jaar brachten alle Music for life acties samen maar liefst bijna 16.000 euro op.

Dat geld werd/wordt door iedere dienst gebruikt worden voor zaken en activiteiten die een meerwaarde betekenen voor zowel gebruikers als assistenten. Er kwamen al heel wat leuke initiatieven uit voort.

Ook dit jaar hopen wij dat jullie weer de goesting hebben om te gaan koken en bakken, verkopen, knutselen, quizzen, enz. Als je een actie wilt organiseren, geef zeker een seintje aan onze communicatieverantwoordelijke Stephanie Hauben (via stephanie.hauben@ado-icarus.be). Zij helpt je graag verder!

Dat gezegd zijnde, wie zich graag laat bedienen mag alvast 5 oktober aanstippen in zijn agenda! Want dan organiseren onze collega’s van Diest hun eetdag. Meer info volgt later.

(foto boven: een aantal medewerkers en gebruikers van de dienst in Halle aan hun marktstandje)

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page