top of page

ADO Icarus Halle: marktkramers voor één dag


De jaarlijkse afspraak van ADO Icarus Halle met de marktkramers uit de streek wordt stilaan een traditie. Op 9 november was iedereen vroeg uit de veren. De medewerkers maakte dit jaar artisanale producten. Het harde werk loonde en bracht 830 euro op.

Op 9 november om 6u ’s ochtends stond iedereen paraat. Terwijl de meeste mensen nog sliepen, stelde ADO Icarus Halle hun kraampje op in de regen. De meegenomen parasol kwam helaas nog niet van pas. In het kraampje werden zelfgevulde zakjes lavendel en zelfgemaakte pannenkoeken verkocht maar ook verse soep en zelfgemaakte confituur.

Ondanks de regen trok de markt toch bezoekers aan. De zakjes lavendel verkochten als zoete broodjes. Zo werden er 100 zakjes verkocht op twee uur tijd. Ook de pannenkoeken waren populair bij dit regenweer. Uiteindelijk wilde de zon toch nog schijnen, wat meer mensen naar de markt bracht. Zij kochten ook een potje confituur of een tasje soep. Hun verkoop bracht maar liefst 830 euro op voor hun vrijwilligerswerking 2020. Wat een onvergetelijke zaterdag!

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page