top of page

Halloweendiner voor praatcafé van ADO Icarus Diest


Het restaurant “In Den Zoeten Inval” in Diest organiseert jaarlijks een halloweendiner ten voordele van een goed doel. Dit jaar was de opbrengst van 425 euro voor ADO Icarus Diest.

Voor ‘In Den Zoeten Inval’ is het ondertussen een jaarlijks initiatief geworden om een diner te organiseren ten voordele van een goed doel. Niet zomaar een diner, een echte Halloween thema-avond. Zoals je hieronder op de foto kan zien werd ook de zaal helemaal ingekleed met spinnenwebben en spoken.

Lees verder onder de foto.

We beleefden een zeer geanimeerde en gezellige avond. Na het lekkere eten mochten we een cheque van 425 euro in ontvangst nemen. Dit bedrag zullen we zeker goed kunnen investeren in de verdere opbouw van het praatcafé in ADO Icarus Diest.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page