RTH-medewerkers op Trefdag in Brussel


RTH-medewerkers in Brussel

De allereerste Trefdag voor de RTH-medewerkers van ADO Icarus ging door in onze hoofdstad. Op het programma: een museumbezoek, een etentje en een wandeling.

Op 24 november trokken onze RTH-medewerkers op uitstap naar Brussel. Ten eerste stond er een bezoek aan het muziekinstrumentenmuseum (MIM) op de planning. Dit museum bevindt zich in een prachtig gerestaureerd complex midden in Brussel. Het museum bestaat uit 4 tentoonstellingszalen en bewaart maar liefst 9000 muziekinstrumenten.

Het museumbezoek werd gevolgd door een etentje op het dak van het museum met een prachtig uitzicht over de stad. In de namiddag werd er nog een wandeling gemaakt door Brussel. Om deze leuke dag goed af te sluiten werd er nog een lekker drankje gedronken aan de Beurs.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square