top of page

De Bedenkers eindigen met feestelijke slotshow


Dit jaar was ons Lokaal Dienstencentrum de gastorganisatie van het project ‘De Bedenkers’, een initiatief van het CGG van Brussel en het expertisecentrum dementie brOes.

Samen met de vrijwilligers slaagde Conny, verantwoordelijke van ons Lokaal Dienstencentrum, erin een heel diverse groep deelnemers te vinden voor ‘De Bedenkers’. Jong, oud, mondig, minder mondig, man, vrouw, mobiel of iets minder: iedereen vond volgens eigen krachten en kunnen een plaats in de groep. Dichter Jan Ducheyne en muzikant Thomas Devos namen de deelnemers mee in de magische wereld van muziek en poëzie, ondersteunden hen, daagden hen uit en zagen hen groeien. En wat een prachtig resultaat! Op donderdag 28 november vond de feestelijk slotshow plaats.

‘DE BEDENKERS’

Je grenzen verleggen, iets nieuws leren, jezelf uitdagen en prikkelen, nieuwe mensen leren kennen, … en van dit alles durven genieten. Dat was het project ‘De Bedenkers’.

Bij ‘De Bedenkers’ doe je dingen die goed zijn voor je geestelijke gezondheid, maar ook voor je brein. Fysiek, geestelijk en sociaal actief blijven helpt je te beschermen tegen dementie. Een garantie is het niet, maar een actieve en gezonde levensstijl helpt. Én het is bovendien plezant.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page