top of page

Herinnering aan de zomer: Trefdag Lommel


Een actieve dag om het team beter te leren kennen, elkaar te leren vertrouwen maar ook om te genieten, dat was 6 augustus 2019 voor de medewerkers van Lommel.

De dag begon met twaalf medewerkers die elkaar ontmoetten in één van de bossen in Pelt. Het team deelde zich op in tweetallen en begon aan een boswandeling met opdrachtjes. De duo’s konden puzzelstukjes verzamelen en moesten uiteindelijk raden wat er op de puzzel stond. Zo moesten ze een stuk van de wandeling geblinddoekt doen, een andere stukje moesten ze dan weer springen met de benen aan elkaar vastgebonden en ook moesten ze een ballon een paar meters verplaatsen zonder handen en voeten te gebruiken. Het was heel grappig om te zien hoe elk tweetal als één persoon probeerde te bewegen.

Het laatste deel van de wandeling werd rustig gedaan. Iedereen had tijd om te babbelen met elkaar en te genieten van de mooie groene omgeving. Na de wandeling mocht men raden wat er op de puzzel stond. Helaas had niemand het goed! Voor diegene die een gokje waagden, stond er wel een troostprijs klaar. Wat er wel op de puzzel stond afgebeeld? Een pizzaoven!

De puzzel was een tip voor de volgende activiteit op het programma. Bij ‘De Winner’ belegden ze zelf hun pizza’s met verse producten. De pizzavariaties waren even divers als de medewerkers zelf zijn. Iedereen genoot van deze lekkere pizza met een heerlijk drankje. Het was een dag vol gelach en gebabbel. Het was opnieuw zeker een geslaagde Trefdag voor team Lommel.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord