top of page

Tijdelijke sluiting Lokaal Dienstencentrum ADO Icarus vzw


Om verdere verspreiding van COVID-19 virus tegen te gaan, heeft minister van Welzijn, Wouter Beke, na overleg met de koepelorganisaties, beslist om de lokale dienstencentra te sluiten ten laatste op donderdag 12 maart 2020.

Omwille van de overheidsmaatregelen tegen het nieuwe coronavirus COVID-19, moet ook ADO Icarus vzw overgaan tot het tijdelijk sluiten van het Lokaal Dienstencentrum in Neder-Over-Heembeek vanaf donderdag 12 maart, voorlopig tot en met maandag 13 april 2020. Ook ons activiteitencentrum zal gedurende die periode gesloten zijn. Het Frit-Fret Festijn van zaterdag 14 maart zal eveneens niet kunnen doorgaan.

Wij hopen de activiteiten snel te kunnen hervatten, maar denken in de eerste plaats aan ieders gezondheid. Wij rekenen dan ook op uw begrip.

Het Lokaal Dienstencentrum blijft telefonisch bereikbaar op het nummer 0471/20 01 31. Ook het project Buurtzorg blijft op dit nummer bereikbaar.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page