top of page

Vrijwilligerswerking ADO Icarus verhuisde naar Focus op Emancipatie


Op 1 augustus 2020 verhuisde de vrijwilligerswerking van ADO Icarus naar Focus op Emancipatie.

Personen met een beperking die over een PAB of PVB beschikken kunnen hun ondersteuning op een eenvoudige en betaalbare manier organiseren door familie, vrienden of buren in te schakelen als vrijwilliger. Deze vrijwilligers ontvangen voor hun hulp een kostenvergoeding. ADO Icarus verwerkt de administratie, betaalt de vrijwilligers en zorgt voor hun verzekering. Elke dag kunnen budgethouders en vrijwilligers voor al hun vragen terecht bij een helpdesk.

Na heel wat jaren is de vrijwilligerswerking van ADO Icarus aardig gegroeid. Op dit moment zijn er meer dan 2000 vrijwilligers die zich via ADO Icarus inzetten voor PAB- en PVB-budgethouders.

Focus op Emancipatie is een vzw die verbonden is aan ADO Icarus vzw. Door de vrijwilligerswerking uit te bouwen in onze zusterorganisatie, Focus op Emancipatie, hopen wij de vrijwilligerswerking te kunnen professionaliseren. We willen uiteindelijk een gebruiksvriendelijker platform creëren waarop alle administratie eenvoudig beheerd kan worden.

Voor de budgethouders en vrijwilligers is er niet veel veranderd. De vrijwilligerswerking blijft op dezelfde manier verder werken, met dezelfde medewerkers, alleen onder een andere naam.

Meer weten over onze vrijwilligerswerking?

Ga naar www.vrijwilligerswerking.be.

Heb je vragen over onze vrijwilligerswerking?

Dan kan je bellen naar 011/85 84 66. Wij zijn elke weekdag telefonisch bereikbaar van 9u00 tot 12u00. Je kan ook een e-mail sturen naar het nieuwe emailadres: vrijwilligerswerking@focusopemancipatie.be

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page