top of page

ADO Icarus Hasselt breidt uit met 8 nieuwe aangepaste appartementen


ADO Icarus ondersteunt al meer dan 20 jaar personen met een beperking in Hasselt die zelfstandig willen wonen met ondersteuning. Door de toenemende vraag naar aangepaste woningen, zal onze wijk in de Disselstraat worden uitgebreid met acht nieuwe aangepaste woningen. Deze woningen zullen klaar zijn tegen 2023.

Deze woningen zullen in eerste instantie worden voorbehouden voor personen met een persoonsvolgend budget (PVB) die nood hebben aan 24/24u-assistentie. Ook ondersteuning op afspraak is mogelijk. Samen met de verantwoordelijke van ADO Icarus Hasselt bekijken we jouw vragen en noden en zoeken we gepaste oplossingen.

Drie van de acht woningen zijn volledig aangepaste woningen voor personen met een lichamelijke beperking. De vijf andere woningen zijn wat minder aangepast, maar ook volledig toegankelijk gemaakt.

Ben je alvast benieuwd naar hoe deze omgeving eruit gaat zien? Bekijk dan zeker even de schetsen hieronder.


Ken je iemand die baat zou hebben aan de combinatie van een aangepaste (nieuwbouw)woning met onze 24/24u-assistentie of onze ondersteuning op afspraak, bezorg deze persoon dan zeker de link naar meer informatie: www.ado-icarus.be/woningaanbod.

Interesse? Neem contact op met: Nadine Claesen Regiomanager Hasselt – Zolder - Gingelom 0479 65 52 76 nadine.claesen@ado-icarus.be

Tags:

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page