top of page

Steek ADO Icarus een hart onder de riem


Door de Coronamaatregelen vallen veel activiteiten weg die ondersteuning zouden bieden aan organisaties zoals ADO Icarus. Willen jullie ons graag op een andere manier een duwtje in de rug te geven? 

Wij zetten enkele mogelijkheden voor jullie op een rijtje: 1. Word vriend van ADO Icarus! Is jouw vereniging nog op zoek naar een goed doel in jullie buurt? Of wil je als particulier of bedrijf een vzw die zich inzet voor mensen met een beperking financieel ondersteunen? Kies dan voor ADO Icarus. Wij zijn door de overheid erkend als goed doel. Steun ons door een gift te doen op ons rekeningnummer BE65 7845 6429 4896, met de vermelding 'Ik word vriend van ADO Icarus'.

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Wil je een fiscaal attest? Vermeld dan ook zeker je adres in de mededeling! Wij bezorgen jou dit dan per post.


2. Sponsoring

Onze vzw ondersteunen kan ook door ons te sponsoren. Wij hebben een aantal sponsorcontracten uitgewerkt, waarbij wij jouw bedrijf visibiliteit geven in ruil voor sponsoring (geld of in natura). Stuur ons een mailtje voor meer informatie hierrond.

3. Doneren via Facebook is nu ook mogelijk! Na het voltooien van een hele procedure, is hij er dan eindelijk: de donatieknop op Facebook. Om te doneren via Facebook, ga je naar de Facebook-pagina van ADO Icarus en klik je rechts bovenaan op de knop “Doneren”. 

Vervolgens kan je een bedrag en betalingswijze kiezen. Vul je gegevens in. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Wil je graag een fiscaal attest? Stuur ons na je donatie een berichtje met je adresgegevens zodat we je een fiscaal attest kunnen bezorgen per post.

Wil je graag anderen overtuigen om ADO Icarus te sponseren? Bijvoorbeeld omdat je op jouw verjaardag liever een gift schenkt in plaats van te krijgen? Dan kan je op Facebook een inzamelingsactie houden. Hiervoor klik je op “Wat ben je aan het doen?” en vervolgens op “Geld inzamelen”. Om ons als goede doel te vinden, typ je “ADO Icarus” in.

4. Dare to give more! Ben je jarig of moet je een kerstlijstje opstellen, maar heb je geen nood aan materiële geschenken? Vraag een Goodgift als cadeau. Met een Goodgift schenkt iemand een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kan kiezen naar welk goed doel de donatie gaat. 5. Shop jij online? Doe de extra klik via Trooper!

Via Trooper kan iedereen ADO Icarus gratis steunen. Simpelweg door online te shoppen bij de partnershops van Trooper. Hoe je ons kan steunen door slechts 1 klik extra tijdens het aankopen? Dat lees je hier. 6. Neem initiatief en zet een actie op poten! Jaarlijks nemen wij deel aan De Warmste Week van Music For Life. Dit jaar koos Music For Life er echter voor om geen geld in te zamelen voor goede doelen. Wat kan je dan wel doen tijdens De Warmste Week? Sluit je aan bij een initiatief om vrijwilligerswerk uit te voeren of onderneem zelf een initiatief voor ADO Icarus! Dit doe je door te surfen naar www.dewarmsteweek.be/projecten. Start jij een initiatief op voor ADO Icarus? Meld vrijblijvend na registratie op de website van De Warmste Week je initiatief aan sarah.vanhissenhoven@ado-icarus.be. ADO Icarus zal dan meehelpen om mensen aan te sporen deel te nemen aan jouw initiatief.

In de kijker
Recente berichten
Archief
Zoeken op trefwoord
 
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page