top of page

Izegem

 

 

VOORSTELLING

Ons meest recent Centrum voor zelfstandig leven ligt in Izegem en is geopend in 2017. Een voormalig klooster in de Prinsessestraat werd volledig gerestaureerd en omgebouwd tot een groot woonproject met sociale huurwoningen en assistentiewoningen.

 

Bouwmaatschappij De Mandel verhuurt er tweeëntwintig ap­partementen, die volledig zijn aangepast aan de noden van personen met een lichamelijke beperking. Twaalf van deze woningen zijn verbonden aan onze 24/24u-permanentie. Ook de huurders van de overige tien aangepaste appartementen kunnen, indien gewenst, gebruik maken van deze permanentie. Ten slotte zijn er in de directe omgeving recent nog eens vijf extra woningen gebouwd voor zorgbehoevenden. Ook mensen met een NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) zijn welkom, hiervoor wordt er samengewerkt met de vzw UNIE-K. De stad Izegem heeft een dienstencentrum gebouwd, waardoor er extra dienstverlening voor zorgbehoevenden mogelijk is. 

 

Voor een brochure met meer uitleg, klik hier!

 

Ben je geïnteresseerd in ons woningaanbod? Bekijk onze open plaatsen.
 

 

CONTACT

 

Prinsessestraat 15/0202

Christine Algoet
8870 IZEGEM

gsm: 0471/70 32 88
tel: 056/22 76 85

e-mail: christine.algoet@ado-icarus.be

Voor een meer gedetailleerd bovenaanzicht van de woonwijk kan je inzoomen op de onderste afbeelding, door te klikken op de +-knop. 

Als je virtueel wil 'rondwandelen' in de straat dien je het oranje mannetje te slepen naar de gewenste plaats.

 

bottom of page