top of page

ADO Icarus is een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) met een grote maatschappelijke relevantie. Door maatregelen in de gehandicaptensector dienen wij op zoek te gaan naar externe sponsors. Zo willen we er te allen tijde voor zorgen dat onze gebruikers met een ernstige lichamelijke beperking de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben.

 

Via onderstaande mogelijkheden kan je ons een duwtje in de rug geven:

 

  1. Word vriend van ADO Icarus! 

 

Is jouw vereniging nog op zoek naar een goed doel in de buurt? Of wil je als particulier of bedrijf een vzw die zich inzet voor mensen met een beperking financieel ondersteunen? Kies dan voor ADO Icarus. Wij zijn door de overheid erkend als goed doel.  

 

Steun ons door een gift te doen op ons rekeningnummer BE65 7845 6429 4896, met vermelding 'Ik word vriend van ADO Icarus'.  

 

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Wil je een fiscaal attest ontvangen? Vermeld dan jouw adres in de mededeling, dan bezorgen we jou het attest per post. 

  2. Sponsoren

Onze vzw ondersteunen kan ook door ons te sponsoren. Wij hebben een aantal sponsorcontracten uitgewerkt, waarbij we jouw bedrijf visibiliteit geven in ruil voor sponsoring (geld of in natura). Stuur ons een mailtje voor meer informatie hierrond. 

 

  3. Shop jij online? Doe de extra klik via Trooper! 

Via Trooper kan iedereen ADO Icarus gratis steunen. Simpelweg door online te shoppen bij de partnershops van Trooper. Hoe je ons kan steunen door slechts 1 klik extra tijdens het aankopen? Dat lees je hier

Met de verkregen fondsen kopen wij onder meer aangepaste busjes, die ervoor zorgen dat onze gebruikers actief kunnen deelnemen aan de maatschappij. Ook de fietsen van een aantal diensten zijn versleten, deze fietsen zijn broodnodig want onze assistenten verplaatsen zich tussen de verschillende woningen per fiets. Ons oproepsysteem ten slotte is de sleutel in onze dienstverlening, aangezien de gebruikers ons 24/7 kunnen oproepen. De technologie gaat constant vooruit, waardoor wij heel regelmatig moeten investeren om updates van applicaties te bekostigen.

Steun ADO Icarus vzw

bottom of page