Wij hebben uw steun nodig!

 

ADO Icarus is een vereniging zonder winstoogmerk of vzw met een grote maatschappelijke relevantie. Door maatregelen in de gehandicaptensector dienen wij op zoek te gaan naar externe sponsors. Zo willen we er te allen tijde voor zorgen dat onze 180 gebruikers met een ernstige fysieke beperking de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben.

 

Word 'VRIEND VAN ADO ICARUS' en waarborg mee onze kwaliteit en continuïteit.

 

Zorg er op die manier ook voor, dat als jou of je familie iets overkomt, ook jullie de kans krijgen om regisseur te blijven van je eigen leven. Want daar draait het om bij ons.

 

Met de verkregen fondsen kopen wij onder meer aangepaste busjes, die ervoor zorgen dat onze gebruikers actief kunnen deelnemen aan de maatschappij. Ook de fietsen van een aantal diensten zijn versleten, deze fietsen zijn broodnodig want onze assistenten verplaatsen zich tussen de verschillende woningen per fiets. Ons oproepsysteem ten slotte is de sleutel in onze dienstverlening, aangezien de gebruikers ons 24/7 kunnen oproepen. De technologie gaat constant vooruit, waardoor wij heel regelmatig moeten investeren om updates van applicaties te bekostigen.

 

 

 

 

DOE EEN DONATIE

DOE EEN DONATIE
      

 

SPONSOR ONS

SPONSOR ONS
      

 

Is jouw vereniging nog op zoek naar een goed doel in jullie buurt? Of wil je als particulier of bedrijf een vzw die zich inzet voor mensen met een beperking financieel ondersteunen?

Kies dan voor ADO Icarus, wij zijn door de overheid erkend als goed doel.

 

Steun ons door een gift te doen op ons rekeningnummer

BE65 7845 6429 4896, met de vermelding 'Ik word vriend van ADO Icarus'.

 

Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar, wij bezorgen je een fiscaal attest.

Onze vzw ondersteunen kan ook door ons te sponsoren.

 

Wij hebben een aantal sponsorcontracten uitgewerkt, waarbij wij jouw bedrijf visibiliteit geven in ruil voor sponsoring (geld of in natura).

 

Stuur ons een mailtje voor meer informatie hierrond.

Steun ons!